بیمه میهن نمایندگی 2057باشگاه مشتریان بیمه میهن

ارسال آگهی رایگان

ارسال آگهی  تبلیغاتی در باشگاه مشتریان  رایگان  می باشد . فقط کافی است عضو شوید و خود و کالا یا خدمات خود را معرفی نمایید

ثبت نام ورود

غذاهای اصلی رولت گوشت
1391/02/26

  (ميت لُف) Meat Loaf 

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
پياز رنده شده 1 عدد متوسط

گوشت چرخ کرده گوساله کم چربي 500 گرم

نمک، فلفل و زعفران به دلخواه

پودر سوخاري 2/1 پيمانه (110 گرم)

تخم مرغ 1 عدد 

ورق آلومينيومي 40 در 40 سانتيمتر

کره 50 گرم

برگ مو 6 تا 8 برگ

ژامبون گوشت دودي 3 ورقه
مواد لازم براي سس ميت لُف:
کره 50 گرم

عصاره تمبرهندي 1 پيمانه

دانه فلفل سياه 1 قاشق چايخوري

ليموي تازه چند برش براي تزيين

 

طرز تهيه:
ابتدا پياز، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، زعفران آب كرده، پودر سوخاري و تخم مرغ را در ظرفي، خوب مخلوط کنيد و چند دقيقه با دست ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا کند.بعد روي يك كيسه فريزرِ باز كرده، گوشت را به قطر يك تا دو سانت به شكل مستطيل پهن كنيد. سطح گوشت را با چند برگ مو که در آب داغ گذاشته ايد تا نرم شود بپوشانيد و روي برگ موها را نيز برش هاي ژامبون دودي بچينيد. بعد سيب زميني هاي استانبولي کوچک (يا قاچ هاي يك اندازه سيب زميني) را به صورت افقي، يك رديف در طول مستطيل گوشت بچينيد. سپس نايلون را بلند كرده و به وسيله آن آهسته گوشت را لوله كنيد. اين كار را آرام انجام دهيد تا مواد داخل ميت لُف جابه جا نشوند. سپس دور گوشت را با دست سفيده تخم مرغ بماليد و خوب ترك ها را بگيريد و با كمك نايلون گوشت را داخل ماهيتابه مناسبي كه روغن ريخته ايد، بگذاريد و نايلون را برداريد. سپس آن را روي حرارت سرخ كنيد.
در اين مرحله، ميت لُف را در ظرف مناسبي كه در آن، جا بشود بگذاريد و نصف استكان آب در ظرف بريزيد و با در بسته روي حرارت ملايم قرار دهيد تا ميت لُف بپزد و به روغن بيفتد.
طرز تهيه سس ميت لُف:

در ظرف كوچكي 50 گرم كره را آب كنيد و سپس عصاره تمبرهندي را به آن اضافه كنيد.براي تهيه عصاره تمبرهندي لازم است يك چهارم از بسته تمبرهندي را با يك ليوان آب مخلوط كنيد و با دستي كه دستكش دارد آن را خوب چنگ بزنيد تا هسته ها از گوشت جدا شود. بعد مخلوط را در صافي بريزيد و با ته قاشق چوبي فشار دهيد تا شيره آن را در بيايد و سپس استفاده كنيد.
چند دانه فلفل سياه را در مخلوط بريزيد و هم بزنيد تا سس جوش بيايد و غليظ شود.ميت لُف را در ظرف مناسبي بگذاريد و به قطعات دلخواه برش دهيد. بهتر است موقع برش زدن، دقت كنيد تا فواصل برش ها را طوري انتخاب كنيد كه مواد داخل رولت حتي الامكان سالم بماند. سپس سس را روي آن بريزيد و اطراف آن را با سبزيجات تزيين كنيد.

توسط: سوسن جهراني

منبع :ماهنامه هنر آشپزی
کلیه حقوق این سایت متعق به نمایندگی 2057 بیمه میهن می باشد . استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است
Persian restaurant Geneva
royaloriental.ch