بیمه میهن نمایندگی 2057باشگاه مشتریان بیمه میهن

ارسال آگهی رایگان

ارسال آگهی  تبلیغاتی در باشگاه مشتریان  رایگان  می باشد . فقط کافی است عضو شوید و خود و کالا یا خدمات خود را معرفی نمایید

ثبت نام ورود

غذاهای اصلی پیتزای آلفردو
1391/02/26

مواد لازم براي خمير:

  • روغن زيتون بي‌بو 3 قاشق غذاخوري
  • نمك 1 قاشق مرباخوري
  • پودر ماية خمير 1 قاشق غذاخوري
  • آب ولرم 1 ليوان پُر
  • شكر 1 قاشق مرباخوري
  • آرد الك شده به ميزان لازم
  • مواد لازم براي روي پيتزا:
  • قارچ كوچك 4 عدد
  • پياز كوچك 1 تا 2 عدد
  • زيتون سبز و سياه 4 عدد
  • برگ آويشن 1 قاشق مرباخوري
  • فلفل دلمه‌اي قرمز نصف يك عدد
  • گوجه‌فرنگي 2 عدد
  • سير 2 حبه
  • پياز 1 عدد
  • سس گوجه‌فرنگي 3 قاشق غذاخوري
  • پنير گودا 150 گرم
  • برگ ريحان 8 تا 10 عدد

طرز تهيه:
مايه خمير، شكر و آب ولرم را در ظرف مناسبي بريزيد. كمي هم بزنيد و روي آن را بپوشانيد و به مدت 10 دقيقه در جاي گرم بگذاريد تا پف كند.در ظرف ديگر روغن زيتون، نمك و مايه خمير آماده را ريخته و آرد را آنقدر به آن اضافه كنيد تا مواد به صورت خمير درآيد. خمير بايد نرم باشد و به دست نچسبد، سپس خمير را صدبار به سطحي صاف و محكم بكوبيد يا به مدت 5 دقيقه با همزن برقي مخصوص خمير ورز دهيد. كمي آرد ته ظرف پاشيده و خمير را بر روي آن گذاشته و روي آن را بپوشانيد و بگذاريد تا به مدت 50 دقيقه الي يك ساعت استراحت كند تا حجم خمير چند برابر شود. گوجه‌فرنگي، پياز و سير را پوست كنده و با يك چهارم پيمانه آب بپزيد به حدي كه بعد از پخت اصلاً آب نداشته باشد، در اين مرحله مواد را پوره كرده با سس گوجه‌فرنگي مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. مقداري خمير را روي سطح آردپاشي شده باز كنيد و در قالب چرب شده بگذاريد. مقداري از خمير را به صورت مستطيل باز كرده و به چند برش تقسيم كنيد و يك تكه پنير گودا كه به طول 3 سانت و به صورت لوله‌هاي باريك بريزيدهايد لاي هر تكه بگذاريد. مواد را لوله كنيد. روي خمير سفيدة تخم‌مرغ بماليد و كناره‌هاي خمير در جهت عقربة ساعت بچينيد و بعد سس گوجه‌فرنگي را روي خمير بماليد و 3 قاشق پنير رنده شده روي آن بريزيد و به ترتيب حلقة پياز پوست كنده، قارچ ورقه شده، زيتون خرد شده، فلفل دلمه‌اي نگيني خرد شده را ريخته و برگ ريحان و پنير نگيني شدة گودا را روي سطح مواد بگذاريد. در انتها برگ آويشن را روي تمام مواد بپاشيد و به مدت نيم ساعت در فر داغ 180 درجة سانتيگراد آن را بپزيد.

نكته:
1ـ آويشن، هم به صورت پودري و هم به برگ خشك شده در دسترس است و اين گياه برگي گرد و كوچك دارد كه بسيار از پودر آن معطرتر مي‌باشد.
2ـ در اين پيتزا مي‌توانيد از 3 ورقة سالامي نگيني خرد شده هم استفاده كنيد.
 توسط : زهرا زهرايي

منبع :ماهنامه هنر آشپزی
کلیه حقوق این سایت متعق به نمایندگی 2057 بیمه میهن می باشد . استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است
Persian restaurant Geneva
royaloriental.ch