بیمه میهن نمایندگی 2057باشگاه مشتریان بیمه میهن

ارسال آگهی رایگان

ارسال آگهی  تبلیغاتی در باشگاه مشتریان  رایگان  می باشد . فقط کافی است عضو شوید و خود و کالا یا خدمات خود را معرفی نمایید

ثبت نام ورود

شیرینی پیراشکی با کرم وانیلی
1391/02/26

مواد لازم براي خمير پيراشكي:

  • آرد 250 گرم
  • تخم‌مرغ 1 عدد
  • شكر 50 گرم
  • ماست يك و نيم پيمانه
  • بكينگ‌پودر 1 قاشق مرباخوري
  • روغن مايع 50 گرم
  • نمك يك چهارم قاشق چايخوري
  • مواد لازم براي كرم وانيل:
  • وانيل نصف قاشق چايخوري
  • آردذرت 50 گرم
  • شكر 100 گرم
  • شير نيم ليتر

طرز تهيه:
ابتدا تخم‌مرغ، شكر و روغن را در ظرفي بريزيد و خوب با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود. بعد ماست را اضافه كنيد.در آخر، آرد را با نمك و بكينگ‌پودر مخلوط كنيد و به مواد اضافه كنيد.
آرد را كم‌كم اضافه كنيد و اگر مايه شل بود مقدار آرد را اضافه كنيد. مخلوط بايد نه زياد سفت و نه زياد شل باشد.به خمير دو ساعت استراحت دهيد و بعد از استراحت، نيمي از آن را روي يك سطح آردپاشي شده با وردنه به قطر يك تا دو ميليمتر باز كنيد و با قالب دلخواه فرم دهيد. سپس خميرها را در روغن سرخ كنيد.پيراشكي‌ها را بعد از سرخ شدن در صافي بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود. پيراشكي‌ها را از وسط نصف كنيد و درون آنها را با كرم وانيل پر كنيد.سپس به دلخواه روي آن پودر قند و هل بپاشيد.
طرز تهية كرم وانيل:

ابتدا نيمي از شير را حرارت دهيد تا جوش بيايد. در ظرف ديگري مواد خشك شامل وانيل، آرد ذرت و شكر را با هم مخلوط كنيد. و بقية شير را به مواد خشك اضافه و مخلوط كنيد. شير جوش آمده را به ماية مواد خشك و شير سردمخلوط كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. مواد را مرتب هم بزنيد تا جاي قاشق روي مخلوط بماند و به شكل فرني درآيد.
توسط : فرناز مقربان

منبع :ماهنامه هنر آشپزی
کلیه حقوق این سایت متعق به نمایندگی 2057 بیمه میهن می باشد . استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است
Persian restaurant Geneva
royaloriental.ch