بیمه میهن نمایندگی 2057باشگاه مشتریان بیمه میهن

ارسال آگهی رایگان

ارسال آگهی  تبلیغاتی در باشگاه مشتریان  رایگان  می باشد . فقط کافی است عضو شوید و خود و کالا یا خدمات خود را معرفی نمایید

ثبت نام ورود

غذاهای اصلی کاسترول خمیری بادمجان
1391/02/26

مواد لازم براي تهية خمير:

  • شير يا آب 1 پيمانه
  • شكر 1 قاشق سوپخوري
  • نمك كمي
  • روغن يا كره نصف پيمانه
  • آرد حدود 4 پيمانه
  • بكينگ‌پودر 2 قاشق چايخوري
  • مواد لازم براي داخل خمير:
  • بادمجان يك و نيم كيلو
  • پياز براي پياز داغ 2 عدد
  • گوشت چرخكرده 500 گرم
  • نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگي 3 تا 4 قاشق غذاخوري
  • فلفل دلمه‌اي 2 عدد
  • پنير پيتزا 300 گرم
  • سير 4 تا 5 حبه
  • زردة تخم‌مرغ 2 عدد

طرز تهيه:
بادمجان‌ها را پوست كنده به حلقه‌هاي 2 تا 3 سانتي خرد كنيد. نمك زده و در صافي قرار دهيد. در يك ظرف آب يا شير، شكر، نمك و روغن آب شده را با هم مخلوط كنيد. آرد و بكينگ‌پودر را كم‌كم به روي آن بريزيد تا تبديل به خميري مناسب شود. روي خمير را بپوشانيد و بگذاريد يك ساعت استراحت كند.در اين فاصله بادمجان‌ها را خشك كرده و دو طرف آن را در روغن سرخ كنيد.
بعد، پياز داغ درست كنيد. بعد گوشت را اضافه كرده و سرخ كنيد. به گوشت نمك، فلفل و زردچوبه بزنيد. بعد از سرخ شدن رب گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و كمي تفت دهيد. گوشت را از روي حرارت برداريد. فلفل دلمه‌اي را حبه قندي خرد كنيد. پنير را رنده درشت كنيد. سير رنده شده را با گوشت مخلوط كنيد. خمير را به دو قسمت تقريباً نامساوي تقسيم كنيد. روي سطح ميز را آرد بپاشيد. گلوله كوچكتر خمير را به صورت بيضي به اندازة ظرف موردنظر باز كنيد. خمير را به ظرف منتقل كنيد. روي سطح خمير را با 3 سانت فاصله از لبه ظرف، كمي پنير بپاشيد. بادمجان‌هاي سرخ شده را كنار هم روي سطح خمير قرار دهيد. كمي ديگر پنير بپاشيد. بعد گوشت چرخكرده را روي بادمجان پهن كنيد. دوباره پنير بپاشيد. بعد فلفل دلمه‌اي را روي سطح گوشت پخش كنيد. در سطح كار نيز پنير بپاشيد. خمير بزرگتر را روي سطح آردي به شكل بيضي و قدري بزرگتر از خمير از اول باز كنيد. خمير را دور وردنه بپيچيد. روي مواد قرار دهيد. با كمك آب لبه‌هاي دو قسمت خمير را به هم بچسبانيد. روي سطح خمير را به زرده آغشته كنيد. اضافه خمير دور غذا را با خميربُر ببريد. دور خمير را مدل بدهيد. با اضافه‌هاي خمير ساقه و برگ و گل درست كنيد. روي سطح خمير قرار دهيد. كنار ساقه‌ها را در سه نقطه كمي شكاف سطح بدهيد تا خمير در زمان پخت ترك نخورد. روي گلبرگ و ساقه‌ها را هم به كمك قلم‌موي مخصوص با زرده آغشته كنيد. غذا را به مدت 45 تا 50 دقيقه در فر با حرارت 350 درجة فارنهايت قرار دهيد تا بپزد و خمير به رنگ طلايي درآيد.
 توسط : زري آذرپيرا

منبع :ماهنامه هنر آشپزی
کلیه حقوق این سایت متعق به نمایندگی 2057 بیمه میهن می باشد . استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است
Persian restaurant Geneva
royaloriental.ch