بیمه میهن نمایندگی 2057باشگاه مشتریان بیمه میهن

ارسال آگهی رایگان

ارسال آگهی  تبلیغاتی در باشگاه مشتریان  رایگان  می باشد . فقط کافی است عضو شوید و خود و کالا یا خدمات خود را معرفی نمایید

ثبت نام ورود

غذاهای اصلی کوکوی دورو
1391/02/26

مواد لازم:

  • لوبياسبز 500 گرم
  • گوشت چرخ كرده 250 گرم
  • پياز سرخ كرده 4 قاشق سوپخوري
  • سيب‌زميني 5 عدد متوسط
  • زعفران آبكرده به ميزان لازم
  • تخم‌مرغ 7 تا 8 عدد
  • روغن مايع 1 ليوان سرخالي
  • نمك، فلفل، ادويه و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه:
ابتدا لوبيا را بعد از گرفتن سر و ته آن ريز خرد كرده، بشوييد. سپس به مدت 3 تا 5 دقيقه در آب جوش بپزيد و بعد آن را آبكش كنيد. گوشت چرخكرده را با كمي روغن و يك پياز رنده شده و كمي زردچوبه تفت دهيد. سپس لوبيا را به آن اضافه كرده كمي تفت دهيد. سيب‌زميني‌ها را پخته، پوست كنده و رنده كنيد. ماهيتابه متوسطي را روي حرارت قرار داده روغن را داخل آن داغ كنيد. لوبيا و گوشت آماده شده را درون كاسه‌اي همراه با نمك و فلفل و ادويه و كمي زعفران و پيازداغ و 3 تا 4 عدد تخم‌مرغ مخلوط كرده خوب هم بزنيد تا چسبندگي پيدا كند. سپس درون روغن داغ ريخته سطح آن را صاف كنيد. حرارت را ملايم كنيد تا كوكو سرخ شود.بعد از ريختن مايه ذكر شده در ماهيتابه، مايه كوكوي سيب‌زميني را آماده كنيد به اين طريق كه سيب‌زميني‌ها را رنده كرده همراه با 4 عدد تخم‌مرغ، نمك، فلفل و كمي زعفران مخلوط كرده روي كوكوي لوبيا بريزيد و روي آن را صاف كنيددر ماهيتابه را بگذاريد و يا روي آن را با كاغذ روغني بپوشانيد تا كوكو خودش را بگيرد و بعد آن را برگردانيد تا روي ديگر آن نيز سرخ شود. زماني كه دور كوكو كمي طلايي شد موقع برگرداندن آن مي‌باشد. براي اينكه داخل كوكو خوب پخته شود آن را بعد از برگرداندن برش بزنيد. كوكو را مي‌توانيد درون فر گرم شده به مدت 1 ساعت با درجه حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجة سانتيگراد بپزيد كه در اين صورت احتياجي به برگرداندن آن نيست و روي كوكو در فر سرخ خواهد شد.
 توسط : سيمين واحدي رهنما

منبع :ماهنامه هنر آشپزی
کلیه حقوق این سایت متعق به نمایندگی 2057 بیمه میهن می باشد . استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است
Persian restaurant Geneva
royaloriental.ch